Målare Stockholm - professionella jobb till bra priser

SVERESTA Bygg & Entreprenad AB erbjuder allt inom måleri för både privatpersoner och företag. Vi tar oss an både stora och små projekt och levererar alltid ett resultat av högsta klass.

DIN MÅLARE I STOCKHOLM

Välkommen till Sveresta. Vi är en målare i Stockholm som erbjuder professionella jobb till bra priser och som vänder oss till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner.


Samtliga anställda i vårt team är utbildade målare med lång och gedigen erfarenhet och vi åtar oss alla uppdrag - stora som små, inomhus som utomhus - med samma fokus och med målet att alltid leverera ett hållbart resultat av högsta kvalitet.


Som privatperson kan du givetvis använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss som målare i Stockholm. Säg bara till innan så drar vi beloppet motsvarande Rot redan på fakturan. Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan - eller genom att ringa eller maila. Vi lovar snabb återkoppling. Välkommen!

FÅ EN GRATIS OFFERT

 
 
 
 

Målare Stockholm - alla typer av uppdrag

Är det dags att måla om i hemmet? Funderar du på att måla köksluckorna? Planerar ni som BRF en omfattande renovering av trapphuset - eller en fasadmålning?


Vi är en målare som åtar oss alla typer av uppdrag och som har kapacitet nog att ta oss an större projekt - likväl som mindre sådana.


Vi arbetar alltid effektivt och med en stor tanke på både säkerhet och hållbarhet. Målet är att alltid leverera ett högkvalitativt jobb till rimliga priser.

Kommunikation är A och O

Viktigt för oss är även att öppna upp en rak och ärlig kommunikation med dig som beställare. Vi sätter oss ned vid ett initialt möte och tittar närmare på dina krav, önskemål och behov. Därefter presenterar vi olika förslag och alternativ innan vi slutligen sätter igång med arbetet.


Du får en kontaktperson utsedd som hela tiden håller dig ajour med hur det går - och som du när som helst kan ringa och ställa frågor till. Genom en rak kommunikation kan missförstånd undvikas och dessutom så blir det också betydligt trevligare att arbeta!

Rådgivning - vi hjälper dig

Vi är experter på färg och på att matcha olika kulörer med varandra. Har du problem med att välja rätt färg för det material som ska målas eller svårigheter med att hitta rätt ton och nyans så står vi redo att hjälpa dig med detta.


Vi älskar att arbeta tätt tillsammans med våra kunder och vara med på en resa hela vägen från start till mål!

Tjänster vi erbjuder


Här nedan kommer några exempel på de tjänster du kan anlita oss för samt en kortare presentation av dessa:

Interiörmålning


Vi erbjuder målning av väggar, innertak, golv och övriga ytskikt i bostäder. Fokus ligger alltid på att genomföra ett fläckfritt och gediget grundarbete då detta sedan är avgörande för det slutliga resultatet. Vi arbetar alltid nära kunden och som experter på färgmatchning så kan vi även ge goda råd och presentera spännande alternativ för dig som beställare.


Fasadmålning


Att måla en fasad är ett krävande projekt som kräver en massa extra utrustning. Anlitar du oss så kan vi erbjuda totalentreprenad, vilket även innebär att vi tar över ansvaret för arbetsmiljön och ser till att ställningar och annan säkerhetsutrustning finns på plats. En fasadmålning sker till lika delar för att skapa en inbjudande estetik som för att ge skydd till det underliggande materialet. Valet av färg och rätt applicering av denna är direkt avgörande för livslängden. Därför är det alltid bra att välja oss som målare i Stockholm för din fasadmålning.


Tapetsering


Tapeter är återigen heta och man kan se att fler och fler privatpersoner väljer att tapetsera snarare än att måla om. Det är roligt då tapeter definitivt bidrar till mer spänning, unika hem och mer personliga bostäder. Det handlar emellertid också om en svår konst. Väljer du oss så väljer du ett tryggt alternativ som snabbt - och utan kostsamt svinn - kan få dina valda tapeter på plats i bostaden.


Trapphusmålning


Trapphuset är det första som möter nya besökare - och därför är det också något som blir direkt avgörande för det viktiga första intrycket. Samma sak gäller för de boende i en fastighet. Ett snyggt och fräscht trapphus skapar en ökad trivsel och en bättre grannsämja. Vi har lång vana av trapphusmålning och vi anpassar alltid jobbet efter kundens önskemål - och utifrån den arkitektoniska stil som finns i fastigheten. Just det senare är viktigt att poängtera. Vi respekterar det hantverk som finns i äldre fastigheter och är aldrig ute efter att sätta en egen prägel. Där handlar det om att förfina och förbättra och om att ta tillvara på den inneboende skönhet som finns. Vi kan även genomföra exempelvis dekormålningar i samband med våra uppdrag inom trapphusmålning.


Kontorsmålning


Har ni nya lokaler och vill fräscha upp dessa och kanske sätta en egen prägel på dem? Vi har lång vana av kontorsmålning och erbjuder effektiva jobb som gör att ni snabbt kan flytta in och sätta igång med ert arbete. Vill ni kanske ha en färg som möter färgerna i er logotyp? Vi är gärna med och arbetar fram rätt lösning för just er!

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

Bygge av Attefallshus


Fantastisk service och mycket seriöst företag. Mycket bra bemötande, snabbt svar, flexibelt och kom på avtalad tid. Tydlig offert. Väldigt duktiga, snabba och serviceminded hantverkare! Man får vad man betalar för!


Bra resultat och snabbt jobbat!


Kennet K.


Renovering av hus


Jag är väldigt nöjd med SVERESTA Bygg&Entreprenad AB har jobbat med flertalet Byggare genom åren inte lätt att hitta en firma som kan hålla så bra nivå som SVERESTA Bygg&Entreprenad AB gör.

Kommer garanterat fortsätta arbeta med dom :)


Peter O.


Måla om och skapa en ny bostad


Att måla om är ett av de mest effektiva sätten som finns då det kommer till att skapa en helt ny stil i hemmet. Ny färg på väggarna ger intrycket av en helt ny bostad - och vi mår också bra av att utmana oss själva genom förändringar. Att måla är emellertid också något som tar tid och som kräver kunskap.


Tyvärr ser vi ofta att privatpersoner underskattar svårighetsgraden och överskattar den egna förmågan. Den kombinationen leder till undermåliga resultat och ett hem där man ser att färgfläckar finns lite varstans och att den målade ytan är flammig - eller dåligt täckt med färg.


Väljer du att anlita oss som målare i Stockholm så garanteras du ett perfekt resultat som både blir hållbart och estetiskt tilltalande. Luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet.

Effektiva jobb utan fusk och genvägar


Vi erbjuder alltid effektiva jobb från start till mål. Man kan aldrig exempelvis skynda på färg att torka, men man kan definitivt påverka tiden för arbetet genom bättre planering, genom yrkesskicklighet och genom ett fokuserat arbete.


Vi är en målerifirma som alltid arbetar inom den överenskomna tiden och till ett avtalat pris. Du kommer inte att se en hantverkare stå och tala i telefonen om du väljer oss.


Vi fokuserar på det viktiga och det du betalar oss för: ett professionellt jobb som leder till ett perfekt resultat.

VÅRA SAMARBETSPARTNER

Happy Homes

Flugger färg

Bygghemma

Bauhaus

Ahlsell

BEIJER Byggmaterial

BYGMA Byghandel

XL-BYGG

Proffsmagasinet

Swedol


Varför du ska anlita oss som målare i Stockholm


Varför ska du välja en målare i Stockholm i allmänhet och varför i synnerhet oss? Vi tänkte rada upp några starka argument till varför vi är den målare du ska välja - enligt följande:


  • Utbildning. Samtliga i vårt team är utbildade målare. Vi skickar aldrig ut någon som saknar adekvat utbildning för det uppdrag vi anlitas för.
  • Garanti. Vi ger alltid garantier på våra jobb och om du upplever att någonting inte når den verkshöjd du förväntat dig så korrigerar vi givetvis detta.
  • Bra priser. Vi erbjuder alltid priser som tål att jämföras. Du som privatperson kan naturligtvis också använda dig av Rot-avdraget när du väljer oss som målare i Stockholm. Kolla först att du är berättigad, säg till oss om Rot och sedan drar vi motsvarande belopp - 30% av den totala kostnaden för arbetet - direkt på fakturan.
  • Referenser. Vi har lång och gedigen erfarenhet och har genom åren också skaffat oss en massa nöjda kunder. Dessa står redo att rekommendera oss vidare. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med några av våra referenser. En trygghet för dig!

Restaurering med fokus på detaljerna


Vi älskar äldre hantverk och vi brinner för att hjälpa till att restaurera och återställa miljöer från förr. Oavsett om det handlar om ett trapphus, om en äldre byggnad eller om en villa så kan vi hjälpa till att restaurera och skapa samma atmosfär som fanns då den byggdes.


Vi kan använda oss av äldre tekniker och exempelvis material - linoljefärg, exempelvis - för att nå hela vägen fram. Genom detta kan vi bidra till att föra en bit av historien in i vår moderna tid - och in i framtiden. Man byggde för kommande generationer och vi ser till att löftet håller. Ett viktigt jobb som är både inspirerande, viktigt och roligt!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte


Har du funderingar kring ditt projekt och hur du ska kunna genomföra ditt måleri? Du kan kontakta oss när som helst och boka in ett första möte med oss. Vi lyssnar på dina visioner, dina krav, behov och önskemål och ser till att skapa en lösning som anpassas efter dessa.


För oss så handlar det alltid om att du som kund står i centrum. Oavsett om det handlar om ett större projekt där vi exempelvis ska måla fasader hos en större BRF eller om att tapetsera vardagsrummet hos en privatperson så garanterar vi ett professionellt arbete, ett hållbart resultat och att du som beställare blir nöjd med allt från bemötande till pris.


Du når oss enklast genom att fylla i formuläret, men kan även ringa eller maila - eller titta förbi på en kopp kaffe på vårt kontor. Välkommen!